Vluchtelingenwerk zoekt Refugee Runners

refugee runners

 

Read the English version of this article

Refugee Runners maken deel uit van het sympathieke en gemotiveerde loopteam van Vluchtelingenwerk Vlaanderen tijdens de 20 km door Brussel op zondag 28 mei. Als Refugee Runner draag je asielzoekers en vluchtelingen een warm hart toe en ga je de tweeledige uitdaging aan.

Enerzijds loop je 20 kilometer. Anderzijds zamel je geld in voor mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging. Spreek al je vrienden, collega’s en familieleden aan en haal minstens 50 euro op.

Hoe inschrijven?

Zolang het maximum aantal deelnemers van de 20 km door Brussel niet bereikt is, kan je ons team vervoegen.

Inschrijven kost 39 euro. Hierin zit de inschrijving voor de wedstrijd, je dri-fit shirt en het onthaal. Je betaalt het inschrijvingsgeld meteen online. Wij nemen alle administratie op ons, geven jouw informatie door aan de organisatie van de 20 km door Brussel en zorgen ervoor dat jouw borstnummer en dri-fit shirt voor je klaar liggen de dag van de start.

Elke Refugee Runner kan op ons fondsenwervingsplatform een eigen sponsorpagina creëren. Zo kunnen je vrienden en familie je gemakkelijk steunen en heb je een handig overzicht van het geld dat je al inzamelde.

Schrijf je nu in »

The Refugee Runners

Als lid van de Refugee Runners geniet je van heel wat voordelen:

  • Vluchtelingenwerk organiseert regelmatig looptrainingen voor alle Refugee Runners. Zo ben je in mei klaar om het beste van jezelf te geven op de 20 km door Brussel.
  • Op onze Facebookgroep ‘Refugee Runners’ word je op de hoogte gehouden, krijg je looptips, voedingsadvies, …
  • In de inschrijvingskost zit een mooi dri-fit shirt inbegrepen waar je als lid van de Refugee Runners kan pronken.
  • We zorgen voor een gezellig ontvangst in een droge ruimte met kleedkamer vlak bij de start, een hapje en een drankje voor de nodige energie. Langs het parcours zorgen we voor enthousiaste supporters die jou extra hard aanmoedigen en je krijgt een deugddoende massage na afloop.
  • Als Refugee Runner kan je vanaf maart een eigen sponsorpagina aanmaken waar vrienden en familie eenvoudig online een bijdrage kunnen geven. Wie het meeste geld inzamelt, krijgt een mooie prijs.

Inschrijven met je bedrijf

Wil je de 20km door Brussel graag met ons meelopen als bedrijf? Stuur ons dan een e-mail naar 20km@vluchtelingenwerk.be of bel ons op 02/225 44 00.