Vluchtelingenwerk zoekt Refugee Runners

Ik schrijf me nu in »                                                                         English version » 

Refugee Runners maken deel uit van het sympathieke en gemotiveerde loopteam van Vluchtelingenwerk Vlaanderen tijdens de 20 km door Brussel op zondag 19 mei. Als Refugee Runner draag je asielzoekers en vluchtelingen een warm hart toe en ga je de tweeledige uitdaging aan.

Enerzijds loop je 20 kilometer. Anderzijds zamel je geld in voor mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging. Spreek al je vrienden, collega’s en familieleden aan en haal minstens 50 euro op.

Schrijf je in

Inschrijven kost 39 euro. Hierin zit de inschrijving voor de wedstrijd, je dri-fit shirt en het onthaal. Je betaalt het inschrijvingsgeld meteen online. Wij nemen alle administratie op ons, geven jouw informatie door aan de organisatie van de 20 km door Brussel en zorgen ervoor dat je borstnummer en dri-fit shirt voor je klaar liggen de dag van de start.

Zolang de organisatie van de 20 km door Brussel inschrijvingen toelaat, kan je aansluiten bij ons team.

Ik schrijf me in »

The Refugee Runners

Als lid van de Refugee Runners geniet je van heel wat voordelen:

  • Op onze Facebookgroep ‘Refugee Runners’ word je op de hoogte gehouden van alle laatste nieuwtjes.
  • In de inschrijvingskost zit een mooi dri-fit shirt inbegrepen waar je als lid van de Refugee Runners mee kan pronken.
  • Een training met professionele coaching in het mooie Zoniënwoud eind maart om je voorbereiding goed te starten. Schrijf je dus snel in en kom er alles over te weten.
  • We zorgen voor een gezellig ontvangst in een droge ruimte met kleedkamer vlak bij de start, een hapje en een drankje voor de nodige energie. Langs het parcours zorgen we voor enthousiaste supporters die jou extra hard aanmoedigen en na afloop krijg je een deugddoende massage.
  • Als Refugee Runner kan je hier een eigen sponsorpagina aanmaken waar vrienden en familie eenvoudig online een bijdrage kunnen geven. Wie het meeste geld inzamelt, krijgt een mooie prijs.

Inschrijven met je bedrijf

Wil je de 20km door Brussel graag met ons meelopen als bedrijf? Stuur ons dan een e-mail naar 20km@vluchtelingenwerk.be of bel ons op 02/225 44 00.

Vragen?

Heb je vragen, opmerkingen of een probleem bij je inschrijving? Stuur een mailtje naar 20km@vluchtelingenwerk.be