Verander de slogan 'eerst onze mensen' naar 'ook onze mensen'

Sinds 11 juli zijn ze in het groot te bewonderen aan de Beursschouwburg in hartje Brussel: de gerecycleerde affiches van het Vlaams Belang. Daarmee veranderden we op de Vlaamse feestdag een exclusief verhaal, over een Vlaanderen waar sommige mensen voor anderen komen, naar een warm en inclusief verhaal, waar ook plaats is voor nieuwkomers.

Zet jij ook je schouders mee onder onze campagne 'Ook onze mensen'?

Help ons tonen dat Vlaanderen vandaag ook een warm en inclusief Vlaanderen is, waar plaats is voor nieuwkomers. Dat kan door ook in jouw netwerk onze boodschap te verspreiden. 

Hoe?

  • Verspreid onze boodschap via je sociale media.
  • Druk de #ookonzemensen affiches af en hang ze op. Je vindt de affiches hier.
  • Bestel gratis de affiches gedrukt op standaardpapier in A2 formaat en verspreid ze. Je kan de affiches bestellen door een mailtje te sturen naar info@vluchtelingenwerk.be.

We hebben ook nog gerecycleerd papier van Vlaams Belang affiches over. Wil jij een exclusieve #ookonzemensen affiche die gemaakt is uit papier dat op artisanele wijze gerecycleerd werd? Hier kan je ze bestellen voor 35 euro per stuk. (UITVERKOCHT) Wees er snel bij want de oplage is beperkt. Bekijk hier zeker ook hoe de affiches gemaakt worden. En hoe we 'Eerst onze mensen' veranderden naar 'Ook onze mensen'.

Op www.ookonzemensen.be  vind je meer info over de campagne, die de Mortierbrigade voor ons uitwerkte.