Steun Vluchtelingenwerk Vlaanderen tijdens de Warmste Week

De Warmste week komt er weer aan. Zet jij dit jaar een warme actie op voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen?

Je kan koekjes bakken, sjaals breien, je zolder opruimen en je spullen verkopen, open bar houden, een concert geven, een hele dag fietsen en je laten sponsoren per kilometer… De mogelijkheden zijn eindeloos. En er is vast wel iets dat jij kan doen. Dus wat denk je? Zet jij dit jaar een initiatief op ten voordele van vluchtelingen en asielzoekers?

Want met de opbrengst van je actie kan Vluchtelingenwerk zich blijven inzetten voor mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging. We geven soep en informatie aan vluchtelingen op hun eerste dag in België. We zetten druk op het beleid. We ondersteunen iedereen die met vluchtelingen werkt en hierrond vragen heeft en we zorgen dat jonge vluchtelingen hun stem kunnen laten horen.

Hoe meedoen? Bedenk een leuke manier om geld in te zamelen. Registreer je voor 24 december op website van de Warmste Week.  

 

Registreer nu je actie 

 

Heb je vragen? Stuur een mail naar info@vluchtelingenwerk. We helpen je met veel plezier verder. We zetten ook elke actie in de kijker op onze Facebookpagina.

Op zoek naar materiaal om je actie in te kleden? Vraag hier onze pins, raambordjes en interessante brochures aan.