Save the date: Stap opnieuw mee met onze Refugee Walk op 24 september!

  • Save the Date 24 september 2017 Refugee Walk

 

Op 24 september 2017 is het zover, dan gaat onze tweede Refugee Walk van start! Met een sponsortocht van 40 km door het Nationaal Park Hoge Kempen dagen Vluchtelingenwerk Vlaanderen, de stad Genk, Limburg Gastvrij, Wandelsport Vlaanderen en het Nationaal Park Hoge Kempen je opnieuw uit geld in te zamelen voor mensen op de vlucht.

Vluchtelingenwerk Vlaanderen organiseerde vorig jaar voor de eerste keer de Refugee Walk. Meer dan 700 enthousiastelingen stapten 40 km in het wondermooie Nationaal Park Hoge Kempen. Ze zetten zich zo in voor mensen op de vlucht. Wij bezorgden dankzij jullie steun meer dan 25 000 vluchtelingen en asielzoekers een warm welkom in ons Startpunt!

Overal in Vlaanderen en Brussel helpen vrijwilligers mensen op de vlucht om hun plek te vinden in onze samenleving. In 2017 wil Vluchtelingenwerk met de Refugee Walk middelen ophalen om deze vrijwilligersgroepen een duwtje in de rug te geven. Samen verhogen we de druk op het beleid en sensibiliseren we het ruime publiek. We werken mee aan kwalitatieve opvang en zijn actief rond integratie. We ondersteunen iedereen die asielzoekers en vluchtelingen bijstaat.  

De Refugee Walk is een organisatie van Vluchtelingenwerk in samenwerking met de Stad Genk, het Nationaal Park Hoge Kempen, Limburg Gastvrij, Wandelsport Vlaanderen en heel wat andere organisaties en sponsors.

Ben je er graag bij? Stap je graag mee? Hou dan zeker www.refugeewalk.be in de gaten! En volg de Refugee Walk op Facebook en Instagram

Bestel affiches en flyers van de Refugee Walk via het formulier.