De Warmste Week: Centrum Ronde van Vlaanderen

Het Centrum Ronde van Vlaanderen organiseert tijdens de Warmste Week heel wat activiteiten ten voordele van Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Je vindt ze hier terug. Vandaag fietst Johan Museeuw alias De Leeuw van Vlaanderen, 24u op de rollen samen met enkele andere sportievelingen. 'Dit is gewoon een zotte ingeving voor een goede doel,' legt Museeuw uit.

Mocht hij het helemaal tot het einde uitzingen, is Museeuw tot morgenvroeg 10 uur bezig. Je kan hem komen aanmoedigen in Oudenaarde. Ambiance is verzekerd met een DJ. Sporza-presentator Ruben Van Gucht zal hem vanavond om 22 uur vervoegen om de laatste twaalf uur mee te fietsen. 'Ik heb deze week bewust een beetje afgeremd om top te kunnen zijn,' verklaart Museeuw. 'Ik wilde mijn lichaam niet vermoeien voor de 24 uur vandaar heb ik vooral losgereden.'

Je kan beiden heren nog altijd steunen op http://www.crvv.be/nl/430-steun-een-renner. Lees hier het blogbericht van onze communicatiemedewerker en fervent fietser Dimitri. Hij beleefde gisteren zijn jongensdroom en fietste naast Museeuw in de Vlaamse Ardennen.