ME:US wil ondernemers met een migratieachtergrond een stem geven

door Dimitri

ME:US wil een nieuw licht schijnen op de actuele situatie rond ondernemers met een migratieachtergrond in België. Dit doen ze door de verhalen van enkele ondernemers met migratieachtergrond neer te pennen in een motivationele planner.

Door hen te interviewen en de kans te geven om hun boodschap naar buiten te brengen, hopen ze mensen te inspireren, motiveren en bewust te maken van de meerwaarde die migratie kan bieden.

Wat bieden ze aan?

Dankzij de ME:US planner kan je op een efficiënte manier je professionele en persoonlijke agenda combineren.
Het is een motiverende planner die je helpt om de korte en lange termijn doelstellingen die je voor jezelf opstelt te realiseren. 'Wij geloven dat onze positieve boodschap een motivatie kan zijn voor iedereen die open staat voor verandering in diversiteit'

De planner begeleid je om de beste versie van jezelf te worden door je dagelijks te stimuleren om actie te ondernemen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Achtergrond

The world to ME:US is een Bachelor Business Start Up, een initiatief door 3 KMO-studenten die verandering willen brengen in België. 

Na een succesvolle crowdfunding campagne zijn ze op zoek naar bedrijven die interesse hebben in hun product. Tevens gaat hun volledige winst naar het goede doel. 

Meer informatie

Je kan meer informatie over ME:US vinden via hun website op https://www.theworldtous.eu/

Volg hen op ook op Instagram en Facebook