Afhaaltheater op bestelling

door Dimitri

Met Delivery Theatre trekt Mokhallad Rasem de stad in om te spelen in veel verschillende huiskamers. Met de verhalen die hij in zijn mobiele theater vertelt, wil hij een netwerk van lijnen trekken door de stad en op die manier de Bourla letterlijk in verbinding stellen met de burger.

Bel naar het nummer van Delivery Theatre, bestel een van de performances op het menu en daar komt Rasem al aangereden. In zijn rugzak een uitklapbare maquette van een Iraaks theater in ribbelkarton.

Alle data

  • Zaterdag 22 Februari — 13u30 — Op Locatie In Antwerpen, Antwerpen
  • Zondag 29 Maart — 14u — Costa, Co St.-Andries, Antwerpen
  • Zondag 29 Maart — 16u — Costa, Co St.-Andries, Antwerpen
  • Maandag 20 April — Cultuurcentrum Brugge, Brugge
  • Dinsdag 21 April — 17u — Cultuurcentrum Brugge, Brugge

Ticket kopen

Bestel hier

Wie is Rasem?

Mokhallad Rasem (1981) is acteur en regisseur, geboren en opgeleid in Bagdad. De oorlog in Irak geeft zijn leven een andere wending en sinds 2005 woont en werkt hij in België. Hij liet zich opmerken met Irakese geesten dat flitsend en fysiek, associatief en fragmentarisch opgebouwd is. Sinds 1 januari 2013 is hij Toneelhuismaker.

Waar hij aanvankelijk vooral met klassiek theaterrepertoire aan de slag ging, is zijn aanpak mettertijd meer documentair van aard geworden. Projecten als Body Revolution en Zielzoekers getuigen van een bijzondere gevoeligheid voor wat ontheemding met een mens doet. Pakkend, universeel, en koppig hoopvol.

Meer informatie over Mokhallad vind je hier.