Stem op je favoriete gastvrije initiatieven

Een 300-tal individuen, verenigingen, scholen, bibliotheken, bedrijven, gemeentebesturen en cultuurhuizen dienden hun gastvrij initiatief in voor onze campagne Gastvrije Gemeente. Vanaf vandaag kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete initiatieven op www.gastvrijegemeente.be.

Door te stemmen, spreek je je uit voor gastvrijheid en steek je iedereen die meewerkt aan Gastvrije Gemeente een hart onder de riem. Samen zetten we positieve projecten voor en met asielzoekers en vluchtelingen op de kaart.

Het initiatief dat de meeste stemmen haalt, wint de Publieksprijs en 1000 euro. Surf naar www.gastvrijegemeente.be, zoek je favoriete initiatieven en klik op ‘stem’.

Tip: je kunt op meerdere initiatieven stemmen vanuit één e-mailadres; het is niet mogelijk om meerdere malen op hetzelfde initiatief stemmen vanuit hetzelfde e-mailadres.

De publiekprijs wordt uitgereikt op de Gastvrije Awardshow op dinsdag 24 april. Daar deelt een professionele jury ook nog zeven Gastvrije Awards uit in evenveel categorieën.