Ontwerp nu je eigen vlag

Heb je altijd al je eigen persoonlijke vlag willen ontwerpen? Dat kan vanaf nu! De opbrengst van de verkoop van deze vlaggen gaat naar Vluchtelingenwerk Vlaanderen.

Tijdens de krokusvakantie trokken onze Road Of Change-jongeren langs de grenzen van Europa om vluchtelingen te ontmoeten en bij te leren over hun situatie. Tijdens hun reis maakten ze in samenwerking met grafisch kunstenaar Edouard Schneider persoonlijke vlaggen. De inspiratie voor deze vlaggen hebben ze gehaald bij de vluchtelingen die ze op hun reis hebben leren kennen.

Ze vroegen welke waarden belangrijk zijn in hun leven en welke kleuren en vormen ze hiermee associëren. Op Pukkelpop kon je deze inspirerende vlaggen al bewonderen. Maar als je dit gemist hebt, niet getreurd.

De vlaggen worden nog tentoongesteld in de inkomhal van het S.M.A.K. (tot het einde van dit jaar), op het Deep into the Woods-festival (6 tot 8 september), op het SORRY NOT SORRY festival in Gent (28 en 29 september) en op het Festival van de Gelijkheid (tussen 27 en 30 november). 

Maak je eigen vlag

Via deze app kan je je persoonlijke vlag ontwerpen op basis van de waarden die jij het belangrijkste vind in je leven.