Doe mee aan de COME IN Award!

gratis evenement

De COME IN Award op dinsdag 24 september in Mechelen, is een prijsuitreiking voor organisaties die zich inzetten op de tewerkstelling van vluchtelingen en migranten.

Heeft jouw organisatie een vluchteling in dienst of een persoon met migratieachtergrond? Stimuleer jij diversiteit en een inclusief werkklimaat? Zo ja, deel dan jouw succesverhaal en schrijf je in voor de COME IN Award.

Wat?

De COME IN Award is een wedstrijd die de integratie van vluchtelingen en migranten in Europese bedrijven wil bevorderen. Daarom zijn we op zoek naar innovatieve initiatieven of ideeën om de integratie van werknemers van vluchtelingen en migranten te bevorderen.

Voor wie?

De competitie is gericht op alle bedrijven, ngo's en overheden die de tewerkstelling van vluchtelingen en/of migranten ondersteunen. Werkgevers of personeelsleden kunnen de prijs aanvragen. Je kan deelnemen indien je project/benadering binnen één van de volgende drie COME IN domeinen valt:

  • Innovatieve benaderingen om vluchtelingen/migranten aan te werven en/of te integreren
  • Het creëren van specifieke ondersteuningsstructuren binnen uw organisatie voor werknemers met een migratie-achtergrond
  • Competentiebeoordeling van vluchtelingen/migranten

Hoe deelnemen?

Je kan deelnemen aan de wedstrijd indien jouw organisatie geïmplementeerde, bestaande of geplande benaderingen/projecten heeft die de integratie van Vluchtelingen en/of migranten op de werkvloer bevorderen.

Je kan jouw project elektronisch indienen via de onderstaande knop.

Wat kan je winnen?

De winnaars worden uitgenodigd om hun project te presenteren op de conferentie die op 24 september 2019 wordt gehouden in Mechelen met een internationaal publiek. De winnaar profiteert overigens van een Europese disseminatie in een specifieke nieuwsbrief en op onze COME IN-website.

Ik schrijf me in 

Voor meer informatie klik je hier